onsdag , november 20 2019
Home / Stil / Crew Neck Sweat Shirt
Crew Neck Sweat Shirt

Crew Neck Sweat Shirt

Nike Club Crew Sweatshirt (£40) ❤ liked on Polyvore featuring tops, hoodies, sweatshirts, sweaters, grey, nike, sweat shirts, grey sweatshirt, long sleeve tops and crewneck sweatshirt

Svetttröja som namnet antyder var avsett att absorbera svett. Det användes vanligtvis av idrottare före och potträning. Det mjuka absorberande andningsmaterialet gjorde det idealiskt för slitage eftersom det skyddade kroppen från plötslig temperaturförändring på grund av träning.

Fritidskläder

Gradvis, på grund av sin komfort och lätthet att bära, började svetttröjan att användas som casual kläder. De började bära svetttröjan över T-shirts och skjorta. Den här skiktade looken började bli en standardmodetrend bland de unga. Med tiden ingick det i huvudströmmode för dess mångsidighet.

Design

Svetttröjan som började som ett oskyldigt vanligt snyggt plagg fick stor betydelse när designers gav ett distinkt utseende till det. Medan de behöll den ursprungliga formen ändrade de bara stilen på nacklinjen vilket gav den mer variation när det gäller utseende och användning. Nacklinjerna inkluderade rund hals, V-hals, besättningshals och polohals. Besättningshalsen och V-halsversionerna fick det extra alternativet som en huva.

Besättningen hals

Av alla nacklinjer var besättningshalsen den mest mångsidiga eftersom den lånade sig mycket bra till både formellt och vardagligt slitage. Det kunde på en avslappnad tröja eller en klänningströja på något kyliga dagar och kunde bäras med en jacka på kalla vintriga dagar. Det utstrålade en luft av förfining. Det gav en touch av klass till street mode också.

Material och färger

Tröjorna för besättningshalsen var tillverkade av material som bomull eller bomull blandad med polyester. De hade en mjuk känsla och var mycket absorberande. Färgerna som användes var generellt gråa och olika nyanser av grått. Senare införlivades blå, röd, grön och rosa. Nu en dag finns de också i olika utskrifter för att lägga till lite roligt element i det.

[gallery columns="4"]