söndag , november 17 2019
Home / Stil / Fältjacka
Fältjacka

Fältjacka

Bild på #Fältjacka fodrad #M65 #Armymodell US Imp. Oliv

Liksom alla andra utomhuskläder måste en fältjacka ha särskilda kvalitetsfaktorer som skiljer den från de andra, särskilt de vi bär för inomhusaktiviteter. Olika människor tittar på olika funktioner, men för en riktig jacka av hög kvalitet är det här elementen att kontrollera om du vill ha en vacker och hållbar.

Vattentätt yttre skal

En ideal fältjacka bör ha ett vattentätt ytterskal för att ge dig skydd mot snö, snö och naturligtvis regn. Fältarbetet påverkas starkt av väderförändringar och om du är en av de människor som arbetar i fältet är chansen stor att förutom att du blir utsatt för solen riskerar du också att regna medan du arbetar. För maximalt skydd måste du ha en jacka som är vattentät eller kalla den väderbeständig om du vill. Med det kan du vara säker på att din hud är säker mot väderförhållanden som har negativa effekter på våra skinn.

Isolering

Syntetfibrer och dunfjädrar är de två vanliga typerna av isolering som du hittar i de flesta jackor. Oavsett typ, syftet de tjänar är ett. De hjälper alla att hålla dig varm genom att fånga din kroppsvärme från att fly. Du bör dock veta att ju tjockare isolering, desto varmare kommer du att känna. Så när du är ute och letar efter en fältjacka, kontrollera isoleringen som håller dig varm.

Om du får en jacka med bra ytterskal och isolering, har du alltid inget att oroa dig när du är ute och gör dina aktiviteter.

[gallery columns="4"]