tisdag , november 19 2019
Home / Stil / Klänning för prom
Klänning för prom

Klänning för prom

Sexy Side Split Prom Dress,Sleeveless Tulle | cutedressy

Har du någonsin undrat hur man ska handla promklänningar när ”prom-säsongen” snart kommer? Inga fler bekymmer eftersom jag håller på att ge dig alla tips du kan följa för din prom-shopping.

PENNA I:

Du måste ringa butiken och be om en tid för att få en-till-en-tjänst. Efter att ha sett att du fick prova ett par klänningar och säljföreträdarna bör kunna berätta exakt vilken typ av klänning du letar efter och kan också vägleda dig om vilken stil som passar dig bäst.

KLÄD DELEN:

Du bör ta med dig underkläderna och alla strumpor som du kommer att ha på dig om du är prom. Detta ger dig en klar bild av hur du kommer att se ut på den stora dagen.

FÖR DIN LITTA FANCLUB:

Gå aldrig och handla med en stor grupp. Jag råder dig att ta med en nära vän och be henne om en ärlig åsikt, eller så kan du ta med din mamma. Hon berättar alltid sanningen.

SPARA PENGAR:

Om du bestämmer dig för att köpa en klänning på lastbilsförsäljning snarare än att beställa den speciellt, blir den billigare på din sida. Du kan också köpa förra årsmodeller eller provklänningar.

GO "KULTUR":

De flesta promenadeklänningar där ute behöver mindre alternationer som att ta i sidorna eller förkorta nederkant. Om du verkligen älskar en klänning och den inte passar på dig så fråga butiken vad de kan göra för att anpassa den till din storlek. MEN glöm inte att fråga hur mycket det kan kosta för avhandlingarna.

[gallery columns="4"]