torsdag , november 21 2019
Home / Stil / Scala hattar
Scala hattar

Scala hattar

Scala Catherine – Sinamay Big Brim

Inte alla förstår och följer mode. Endast människor med ett starkt öga för mode kan bedöma skalahattar med skönhet och mode.

Mössor har länge hittat kärlek hos kvinnor som ville välja något unikt och innovativt. Hattar har funnit uppmärksamhet från både män och kvinnor att stå isär när de bär dem. De har därför framkommit från ett enkelt solskyddande tillbehör till ett mode måste-ha.

Scala hattar har en lång tradition för att få det mycket eftertraktade och häpnadsväckande tillbehöret att se modernt och modernt. Det är inte ovanligt att se människor som bär Scala-hattar till nästan varje tillfälle de kan tänka på för att göra sitt stiluttalande.

Den rena modeaura och huvudvridningsförmågan som dessa Scala-hattar har, har resulterat i att ett stort fan följer efter dem. Din garderob verkar vara ofullständig utan att äga en.

Hattar måste bäras perfekt och korrekt. För vilka vissa saker behöver uppmärksamhet.

Hitta rätt hatt.

Att köpa en rackhatt bara för att du gillade den kommer inte att ta dig någonstans. Det viktigaste är att köpa rätt hattdesign. Rätt hattdesignerna väljs utifrån din ansiktsstruktur och hudton. Vissa hattar ser bra ut på runda ansikten och vissa inte. Så det är viktigt att du lägger ner lite tid på att analysera vilken hatt som ser bra ut för din ansiktsstruktur.

Hitta rätt färg

Färg är lika viktigt när du väljer hattar. Rätt design när du väljer ska accentueras av rätt färg. Spendera lite tid på att tänka på det.

[gallery columns="4"]