söndag , december 8 2019
Home / Stil / Tretorn skor
Tretorn skor

Tretorn skor

White sneakers for June

Skor är det bästa tillbehöret man kan få för att komplettera sin stilfaktor. Faktum är att i många fall anses skor vara ett ganska viktigt tillägg till modekänslan hos en person för att visa att de är kompletta ur modesynpunkt. Betydelsen av skor är emellertid inte bara begränsad när det gäller att lägga till stilkvot, det finns också en hel del bruksskor, som är nödvändiga beroende på applikationstyp. Tretorn-skor har ett helt sortiment av bruksskor som är specifikt utformade för olika ändamål. Låt oss titta på dessa skor.

Jaktskor

Denna typ av Tretorn-skor används oftast under jakt, som namnet antyder. De är vanligtvis tillverkade av gummi, som är kända för att hålla länge och har starka grepp på sulan och ger bra dragkraft. Dessa är vanligtvis långa skor upp till knänivån.

Gummistövlar

Denna typ av Tretorn-skor är tillverkade av gummi och finns i olika storlekar, från de långa, upp till knänivån, till den korta, upp till fotledsnivån. Dessa skor är mer inriktade på fritid och utomhusaktiviteter.

Vandringsskor

Vandringsskorna från Tretorn skor är gjorda av gummi och är kända för att vara ganska robusta för vandringar. Dessa skor är också kända för att ha bra dragkraft. Dessutom är alla dessa skor vattentäta och också enkla att underhålla.

Normala skor

Dessa skor från Tretorn-skor är tillverkade av syntetiskt material och inte av gummi. Stilen på skor som de gör sträcker sig från fritidskläder till sportskor. De är kända för länge på grund av deras unika enda design som inte slitnar lätt.

[gallery columns="4"]