onsdag , november 20 2019
Home / Fashion / Vattenskor
Vattenskor

Vattenskor

Ett par flip flops eller sneakers är inte praktiskt när du planerar kajakpaddling i havet, även om en skor är en nödvändighet. Om du deltar i vattensportaktiviteter vare sig för skojs skull eller som yrke, måste du investera i bra vattenskor. Till skillnad från sneakers eller andra typer av skor är vattenskor speciellt designade för vatten och är robusta och temperaturanpassade.

Om du redan är ute på marknaden försöker hitta en så är det ett bra drag. Men marknaden är översvämmad av så många typer och märken så att utan en ordentlig guide kommer du inte att kunna hitta det mest lämpliga för dig.

Hur man väljer det bästa

När du söker efter en vattensko finns det ett antal saker du behöver undersöka.

Detta är en grundläggande funktion för alla vanliga vattenskor och det är det som markerar gränsen med de typiska sommarskorna. Ganska många märken har inte tåskydd, så se upp innan du gör ett köp.

  • Något annorlunda läder

Om du är en entusiast av läderskor är det den delen där du släpper. Vattenskor av läder absorberar vatten vilket gör dem tyngre och gör dina fötter för kyliga. Dessutom kommer kontinuerlig nedsänkning i vatten och ut så småningom att riva ner läderet.

Detta är något den mest glömda funktionen. Eventuella vattenskor bör ha en tjock sula, inte en tjocklek på 3 mm. Tjockleken skyddar dina fötter när du går på skarpa kanter och kommer att förbättra dragkraften.

Populära märken

Kanske några märken kända med de nämnda funktionerna kan begränsa din sökning. Några välkända varumärken inkluderar Vibram, Keen och Teva.