onsdag , november 20 2019
Home / Stil / Vera Wang klänningar
Vera Wang klänningar

Vera Wang klänningar

Vera Wang Farrah 4

Vera Wang har en respektabel position bland de främsta designarna av den amerikanska modebranschen. Det är varje flickas dröm att ha på sig bröllopsdagar på Vera Wang. Många kändisar har upptäckt att ha på sig Vera Wang-klänningar under sina speciella dagar. Andra än bröllopstillfällen är Hollywood-kändisar bara galen för Veras klänningar eftersom de är perfekt stil och är fyllda med kvalitet och unikhet.

Andra diversifieringar av Vera Wang

Ursprungens verk kommer från sitt eget bröllop. Till skillnad från andra brudar bestämde hon sig för att snida sin egen klädsel i sin egen stil och anställde en klänningsmaskin för utförande. Det framgångsrika genomförandet av hennes brudklänning och stabila ekonomiska stöd gjorde det möjligt för henne att lansera sin egen butik. Konsten att jämföra konventionell elegans med modern design och klipp är hennes särdrag. Även om Vera Wang främst är populär för sina brudklänningar har hon dock också markerat stor framgång inom andra modefält som glasögon, doft, skor och hemmakollektion. Hon är utan tvekan en begåvad och mångsidig dam och en av de ledande modeguruerna inom modebranschen. Andra produkter har också fått massiv uppmärksamhet och garanterat enorm beundran över hela världen. För närvarande visar 55 butiker hennes samling.

överkomliga

Pris och hög budget är generellt förknippade med designerprodukter. Men Vera Wang befriar dig från tarmsnurrande höga priser. Prisvärdhet är hennes forte. Nu kan damer oförskratligt njuta av brudklänningar i en mycket prisvärd prissättning från 600 $ -1400 $.

[gallery columns="4"]