tisdag , november 19 2019
Home / Mode / 3 St Nyfödda baby pojkar Romper Bodysuit Långbyxor Hat Outfits Kläder Set
3 St Nyfödda baby pojkar Romper Bodysuit Långbyxor Hat Outfits Kläder Set

3 St Nyfödda baby pojkar Romper Bodysuit Långbyxor Hat Outfits Kläder Set

Ditt nyfödda barn behöver säkert mycket kläder med de olika och otaliga missöden som händer varje dag. Varje mamma behöver ett hälsosamt utbud av aldrig slutade nyfödda pojkekläder. Men det måste, som alltid, vara en variation i ditt barns garderob. Olika kläder och olika kläder gör livet desto mer färgstarkare och älskvärd. Att köpa kläderna blir dessutom mycket roligare än det brukade vara. Om du vill skapa en livlig och varierande garderob till dig lilla un bör du antagligen läsa allt om de olika kläderna du bör shoppa för.

Shortalls

Du har hört talas om overall. Dessa är exakt som overall men den nedre delen ser mer ut som ett par shorts. Vissa finns i versioner med full ärm och korta ärmar, men beroende på vad som passar din miljö, köp det.

Overall

Dessa nyfödda pojkekläder täcker hela spädbarnet och skyddar honom från solljus om du tänker ta ut honom. Välj bomull som det perfekta materialet eftersom det är mjukt och bekvämt.

joggare

Byxor är naturligtvis en viktig del av varje garderob och joggar är ett utmärkt val. Finns i söta färger och inbjudande mönster, välj varma och tunna material om du är på vintern och tunna silkes- / bomullsbilder för sommaren.

onesies

En baby kan aldrig få tillräckligt med dessa nyfödda pojkekläder. De är väldigt praktiska och ger barnet tillräckligt med utrymme att sparka och leka och använda benen. Det finns en miljon olika design att välja mellan.

sparkbyxor

Dessa nyfödda pojkekläder är bäst för barnet att sova i dem. Koppla upp honom helt säkert och ljud, dra på en ren blöja tillsammans med en romper och han kommer att sova lugnt. Se till att alla taggar och stickade föremål tas bort innan slitage.