söndag , december 8 2019
Home / Mode / 50-talsklänning // Vintage 1950-talet Miss Elliette Chiffon Party-klänning i Violet Blue
50-talsklänning // Vintage 1950-talet Miss Elliette Chiffon Party-klänning i Violet Blue

50 + Dress + // + Vintage + 1950 + fröken + Elliette + Chiffon + med + xtabayvintage, + $ 298,00

Fester firas bäst när du är i hög humör och klädd ut på bästa sätt. Med alla vackra klänningar, lyxiga smycken och smink; varje dam måste känna att hon ser underbar ut. Men det finns ett steg ovanför det. Designerklänningar är din envägsbiljett direkt till divahimmelen. Även om många kanske tror att dessa klänningar är värda mer än fyra stora vardera, finns det några underbara mönster för dessa damer på en budget. Kolla in listan nedan över prisvärda och dyra klänningar:

1980-talets Throwback Vintage Designer-klänning

Denna underbara svartvita metalliska glittrande klänning är en riktig wowzer från designerklänningskollektionerna som du normalt sett ser. Med sin asymmetriska fängelse som indikerar 1980-talets sanna natur kan du para den med ett pärlemorfärg.

Mörkblå silketaftaklänning med spetsdetalj

En fantastisk bollklänning med ärmar med tre fjärdedelar, en krage längs sidfickorna och ett fönster runt midjan som du kan binda; du kan inte skicka sådana designerklänningar! Konservativ och elegant, denna klänning bärs med eleganta smutsiga frisyrer.

Mermaid Style Silver Beaded Gown

Sjöjungfru stil designer klänningar blir mycket populära. Med den här; du har en plungande V-ringad, silverpärlad detalj, ren naken falla och en perfekt kroppskramande funktion som ger dig det bästa av alla världar. Bäst slitna med eleganta frisyrer.

Svart lårskårad designerklänning med vitpärldetalj

Det kan inte bli bättre än detta! Lårspalt, kolla! Strappy kastande halsringning, kolla! Pärldetalj, kolla! Du har också ett litet svepande tåg.

Spaghettiband Summery Floral Silk Designer Klänningar

Finns i en underbar färg; godis himmelblå dessa designer klänningar är de perfekta för en sommarkväll. Det unika blommotrycket matchat med racerback och rund hals ger dig en underbar outfit i slutet.