lördag , december 7 2019
Home / Mode / alexa jade warren
alexa jade warren

alexa jade warren

Varje kropp är annorlunda än den andra och på inget sätt kan en kläddel passa på alla. För varje kroppsform behöver du en annan smickrande design och stil. Här lär du dig allt om kvinnornas olika kroppar och de olika typerna av baddräkter.

Fake Tummy Tuck In

En spandexdräkt i ett stycke med ett bälte runt magen eller gå till magen kontroll som de här på Amazon.

Athletic Show Off

Asymmetriska mönster som krökar runt midjan för att visa upp din tonade abs är ett måste val. Eller bara ta en skimpy bikini.

Ben för dagar

Baddräkter i en bit är bäst för att få koncentrationen till benen. Ingen speciell design behövs!

Busty Display

För de kvinnor som gillar att visa upp bröstet är halsterringarna bäst på det. Hitta dig en halter push up bh och få alla ögonen på dig.

Smalare midja

Ett bra tricks för en illusion tunnare midja är att hitta en hudfärgad baddräkt i ett stycke med strategiskt placerade utskärningar som den här.

Petite och högre

Du kanske kommer ihåg ruched baddräkter från de svarta och vita retro modedagarna. Nåväl, det är dags att ta tillbaka dem under 2000-talet eftersom de gör underverk på din silhuett. Ibland ändra till och med hur du ser helt ut. Du .

Babybula

Du kan fortfarande träffa stranden med den bulan men du behöver en annan typ av baddräkter kvinnor. Motherhood.com har din rygg med sina bedårande och söta mönster

Breda höfter

Justerbara strängar på din bikinibotten är en bra idé. Du kan binda dem till din komfort och de visar sig aldrig vara en irritation. Det är också värt att nämna att söta små slipsar på sidorna av din bikini har nyligen blivit en mycket stor modetreff. Så skaffa dig ett gäng från ShopStyle.