lördag , december 7 2019
Home / Mode / BARN OCH FÖR BARN
BARN OCH FÖR BARN

Virkade sommarklänningar – diagram och foton | Min milady

Jultröjor kallas alltid mormorsstil eller något du inte vill gå på fest också. Naturligtvis inom familjen är ett måste men den första tanken när det gäller att bära jultröjor är; ”Umm”. Det är alltid en beslutsfri tanke som gör dig galen. Men tänk om du kan skapa det trendigaste och sexigaste utseendet från en julkofta? Ja, även om du kanske hatar hur det här låter, så bedömer du inte om du ser igenom alla idéer nedan. Vem vet? Du kanske faktiskt gillar dem!

LBD och Christmas Cardigan Look

Cardigans är väldigt annorlunda än tröjor och även om du knappar dem hela vägen ser de fortfarande annorlunda ut. Så varför inte bara omfamna det? För detta utseende behöver du en svart klänning (typ av partykläder), en julkofta, knähöga strumpor och en mössa. Detta utseende kan ses på den första bilden nedan.

Julkofta och shorts

Det här kan lika bra vara en no-pants look men inte alla tjejer är okej med det. Så för det mest pålitliga och funktionella utseendet; välj shorts. Men tricket är att hitta en julkofta, tillräckligt länge för att borsta förbi höfterna, kanske runt mitten av låren. Dra ett par shorts under så är du klar. (Knappen upp alla knappar).

Grundläggande beskärning topp och kjol look

Även om utseendet kan vara grundläggande vid första anblicken, men julkofta kommer definitivt att tänka på allt. Ser snygga ut och superstygga, spela med olika säsongsfärger. Lägg till en mössa för effekt och lårhöga stövlar.

Mini-julkofta och -rock

Även om en kofta inte kan göra arbetet med att värma upp dig i den kalla kalla månaden i december, kan en kappa. Välj vilken casual outfit du har (skinnies, sweatshirt), släng sedan på en julkofta och på toppen av det rycker du på en kappa. Se till att det är lurvigt!