tisdag , november 19 2019
Home / Mode / Bli inspirerad: 08.28.15
Bli inspirerad: 08.28.15

Risk mer än andra tror är säker. Omsorg mer än andra tror är klokt. Dröm mer än andra tror är praktiskt. Och förväntar sig mer än andra tror är möjligt. ~ Cadet Maxim Image …

Hattar är förmodligen det sista du vill ha i din garderob på vintern. Beanies och pälscarf är de mest lämpliga föremål du behöver för vintern men det finns ett undantag när du hänvisar till en rysk hatt. Dessa hattar till skillnad från mössor och pälscarf är mycket varmare och tillverkade av 100% naturliga material som hjälper dig att känna dig tuff och varm under vinterdagens kalla dagar. Nu är det ett stort samtal om hur dessa hattar sticker ut som öm tummar i den moderna garderobens moderna 1900-tal. Men det tar bara några instruktioner för dig att designa en underbar elegant och ganska modern outfit, passande för alla tillfällen under vintern.

Lång kappa och leggings

Med en lurvig rysk hatt vill du koppla ihop den med en lika lurvig uppsättning kläder. Välj ett par svarta smala jeans, svart tröja, svarta tossor, svart halsduk, svart handväska och en beige pälsrock till din outfit.

Ryska mönster

Du måste vara medveten om hur unik är ryssarnas smak på mode. De är dock kända för sina mönster. Välj en kjol i ett unikt mönster tillsammans med en randig grå tröja, knähöga stövlar i svart läder och en svart rysk hatt.

Chic Laid Back Outfit

Det är en bra idé att kanalisera din inre avslappnade sofistikerade diva med det här utseendet. Börja med en knapp upp krage blus med en öppen poncho filt fram. Par med gyllene skimrande smala fit byxor, svarta tossor, en stor svart tote och en brun rysk hatt.

Svepande rockar

För detta utseende behöver du en kappa som faktiskt sveper till golvet. Växtbeläggningsrockar finns i överflöd och hjälper dig att utforma / bära vad du vill under. För detta utseende behöver du en vibrerande halsduk, en beige rysk hatt, crossbody mocka väska och tossor.