måndag , december 9 2019
Home / Mode / Damkläder under 1820- 1830-talet: en megapost
Damkläder under 1820- 1830-talet: en megapost

Jag måste göra fler modeposter, för, ja, mode. Jag börjar med de grundläggande, det vill säga grundplaggen. Hur är det med en supermodig dam från 1829 för att uppnå en så silhuett som …

Det har sagts tidigare och än en gång bärs idrottskläder plötsligt i modekläder. Running hatts är en av de sportkläder som är mycket populära i branschen. Mycket som basebollhattar men lättare och mestadels gjorda av nätmaterial (eftersom de är till för att köra) kommer du att hitta dessa hattar väldigt bekvämare än andra. De finns också i en mängd olika mönster och stilar som ger dig en möjlighet att ta ditt val från partiet. De har en extra fördel med att blanda in med allt. Oavsett om det är en kjol eller ett par shorts du bär på, de smälter in underbart. Inte bara det utan det skulle vara en bra idé att hålla dessa nära dig när sommardagarna blir varmare och solen lyser ljusare.

Acid Wash Jeans för sommaren

Syrtvättade jeans ger en viss fantastisk touch till varje outfit. Börja med ett par av dessa jeans i smal passform, en vit ärmlös skjorta, vita springhattar, gula sneakers och en gul handväska / handväska.

Sportigt dräkt för träning

Sport BH och leggings är en perfekt outfit för att träna. Välj en svart behå, svarta leggings, rosa lövhattar, rosa sneakers och en rosa gymväska.

Chic Day Look

En dagdräkt med rinnande hattar är säkert en underbar. För den här behöver du en olivtröja i full ärm med tröja, nödställda ljusblå mager jeans, svart springhatt, chunky brown plattformshäl och en mocka brun väska.

tomboyish

Löshattar finns i alla olika färger och stilar. För denna outfit behöver du en mörkblå, en grå beskuren hoodie, hög midja svarta mager jeans, grå Nikes och en gul ryggsäck med kläder.

Dress Outfit med Running Hats

Har du någonsin hört talas om en sådan outfit? En klänning med rinnande hattar? Det är faktiskt det enklaste att stilera och ser vackert ut. Bodycon-klänningar, bandiga klackar och lövhattar ser bäst ut tillsammans.