söndag , november 17 2019
Home / Mode / Damshorts i merinoull svart | DILLING underkläder
Damshorts i merinoull svart | DILLING underkläder

Damshorts i merinoull svart

Vintern håller på att slingras nu när februari har lagt sig. Du kan se träden börja smälta in i miljön med sina små skott och spirande blommor. Våren har officiellt börjat och du kan inte fortsätta ha halsdukar och rockar när solen är ute. Välj istället några damshorts. De har olika längder vilket innebär att du kommer att kunna välja och välja därefter. Även om de korta korta alltid rekommenderas för de ser mer chic ut. Men vänta, börja inte döma ännu. Korta shorts är lättare att style och bära eftersom det finns många alternativ som följer med dem. Du kan gå för långa skjortor, draperiska axlar, slättiga cardigans och överdrivna tröjor och allt kommer att se fantastiskt ut och "boho" som vissa skulle säga.

Shorts av längden som visas på den 4: e bilden går inte bra med dagligt slitage eftersom de bara inte är funktionella. Kanske kan du kasta på dem för trädgårdsarbete / städning. Om du är på väg till ett evenemang / lunch med vänner eller picknick, vill du ha kortare damshorts. De ser preppy ut och du kommer att bli förvånad över de många kläder som kommer från ett enkelt shortspar. Och det är garanterat att om du googlar "shorts outfits" kommer du definitivt att få resultat av shorts som når botten av din derriere. Även om vissa damer kanske tycker att det är för avslöjande, finns det sätt du kan täcka över all den utsatta huden för att känna dig mer bekväm.

Eftersom det finns en mängd olika kvinnor som gillar att täcka sina utsatta ben, kan du nu hitta leggings med en bifogad kort bit. På det sättet kan du täcka dina ben men samtidigt se enkelt chic i en kläder i ett stycke. Du kan hitta ett exempel på detta på Dresshead för endast $ 6. Definitivt värt det!