lördag , december 7 2019
Home / Mode / De sötaste sommarbadkläderna
De sötaste sommarbadkläderna

Söta baddräkter för sommaren – Billabong – Keep It Salt Top – Super söta bikini-, tankini- och enstycksdräkter för tonåringar, för flickor och för kvinnor – blygsamma högavfallade stilar eller sexiga spetsstilar för kurvor – Awesome Boho letar efter liten byst – billigt men Super C

Borta är de dagar då folk brukade säga att Disney-filmer är för barn. Nu vuxna människor erkänner sin kärlek till de rörande berättelserna som Walt Disney ger upphov till. Vissa flickor går så långt som att köpa Disney merch, smycken och många fler föremål för att hålla dem nära. Det är ett okrossligt band! Nyligen har ett baddräktmärke som heter Enchanted Bikinis lanserats! Och du kan redan gissa vad märket säljer! Disney-inspirerade bikini baddräkter är den nya topphit i modevärlden.

Vad säljer dom?

Det varumärke som nyligen har lanserats är inte riktigt djupt i modevärlden med ett slag. Istället går det långsamt. För närvarande innehåller webbplatsen bara tre kategorier; toppar, bottnar och tillbehör. Toppar och bottnar är naturligtvis bikini baddräktartiklar.

Prisklasser

Bikinitopparna är alla priser till 45 $. Inget mer eller mindre än det! De finns i alla olika mönster med olika Disney-prinsessans teman. Å andra sidan är bikini-baddräktens botten allt för $ 35. För närvarande är alla kollektioner och olika bikinitoppar och bottnar mycket begränsade på grund av varumärkets nya ankomst i modevärlden, men framtiden verkar lovande för denna baddräktbransch.

Fraktkostnader

Människor som bor utanför USA har rätt till internationell frakt som är till en schablonbelopp på $ 18. Medan de som bor i USA bara måste betala 8 $.

Du kan enkelt förbeställa något av varumärkets artiklar på deras officiell portal. Företagets motiv är att hjälpa varje kvinna att hitta prinsessan i sig oavsett dräkt eller inte. Med dessa Disney-inspirerade bikini-baddräkter kan varje kvinna mata sin inre fangirl. Det har också sagts att varumärket lagrar storlekar för alla typer av kroppar. Men om du inte vet vilken storlek du ska över till den officiella portalen och kolla in deras Storleksguide.