söndag , december 8 2019
Home / Mode / Fashion Insiders kan inte få tillräckligt med dessa enkla £ 22 sandaler
Fashion Insiders kan inte få tillräckligt med dessa enkla £ 22 sandaler

havaianas flip flops: skye-victoria sansome bär flip flops med en virkad väska och en bomullsklänning

Att uppleva med olika stilar och ta med nya modevaror i din garderob är ett säkert och roligt sätt att hitta olika metoder för att ändra ditt utseende. Bohemsk stil är en super fantastisk modestil som många flickor gillar att bära och leka med de olika föremålen. Det ser elegant ut och passar alla tjejer oavsett hennes olika funktioner. Denna modestil kan bäras helt enkelt genom att lägga till några objekt här och där i din garderob. Och här är en lista över dem:

Maxi kjolar

Det är tidlösa bitar och ingen typ av design eller mönster behövs. Gå för enkla och vanliga färger, de kommer att lysa upp din garderob avsevärt. De fungerar som tomma dukar för att designa din outfit. Denna veckade chiffonkjol kan passa som exempel.

Neutrala fotledskor

Stövlar är naturligtvis en väldigt stor del av hip mode men bohemsk stil går inte så långt. Istället är stövlarnas robusthet lite tonad och du kan välja fotled i stället för knähöga. Neutrala färger är ett måste eftersom den här stilen handlar om dämpade nyanser. Kolla in denna ankelstövel.

Hårband

En bohemsk stildräkt är ofullständig utan ett hipster-pannband med blommig detalj eller guldtillägg. Det är också värt att nämna att strandvågor och välgjorda lockar passar perfekt med dessa pannband. Fixa ett i håret innan du går ut, det förändrar allt om ditt utseende.

Gladiators

De skor du kan se på den fjärde bilden av galleriet är gladiatorsandaler och är mycket populära bland boho-tonåringar som älskar att vara variant med sitt val av skor. Denna modestil är väldigt avslappnad men ändå sofistikerad och elegant. Det är dess uppåtsida.

Stickad slitage

Stickade tröjor och klänningar som är lösmonterade är ytterligare ett bra tillägg till din garderob i bohemsk stil. Ha alltid ett gäng som ligger runt för en snabb dräkt.