söndag , november 17 2019
Home / Mode / GUCCI Blue Sequin Metallic Jacquard Midi kjol IT42 US 6-8
GUCCI Blue Sequin Metallic Jacquard Midi kjol IT42 US 6-8

Gucci Pencil Kjol – Sequin Metallic Jacquard Midi It42 Us 6-8 Jacquard

Varje flicka älskar glitter och glam i sin garderob. Även om hon vanligtvis bär neutrala eller mörka färger och inte får en chans att glamorisera sig själv, är det tänkt att det finns en vacker outfit eller två närvarande i hennes garderob. Med en paljettkjol kan du låsa ditt rum varje dag medveten om att varje gång en fest kommer upp kan du piska ut kjolen och skapa en bra outfit på några minuter. Det är det bästa med paljetter med paljetter är att de är enkla och mångsidiga. De kan snabbt samarbeta med valfri topp och ge dig en look som kommer att vrida huvudet åt vänster och höger. Här är några idéer för att komma igång:

Totalt bedazzling Chica

Om du äger en guld paljettkjol är du i otroligt lycka. De gyllene är alltid de vackraste. Hitta en svart beskuren tank top som är antingen lös eller passande. Om du passar, stick i kjolen. Ett guldbälte är valfritt. Fäst på dina högsta och sexigaste svarta / guldklackar och du har en enkel tvåfärgad outfit som absolut slår.

För mycket?

Vit går också bra med guld. En cami med en kort paljettkjol är definitivt en Instagram-värdig outfit.

Formell typ

Vill du ha en semi-professional look? Inte riktigt på väg ut till en fest utan en middagsdag? Inga problem, du kan fortfarande lägga till paljetter till ditt utseende. Men nu kan du istället hitta dig en svart paljett i knälängd. En matchande svart ren topp skulle göra men du kan leka med färgerna och välja kräm eller beige för din toppfärg.

Army Greener och Khakis

Inget fel med att kamouflera din outfit och välja de berömda arméfärgerna. Gröna och bruna paljetter har definitivt en plats i din garderob. Allt du behöver är en arméjacka och några khaki camis för att komplettera din underbara look.