söndag , december 8 2019
Home / Mode / Melody Cropped Bralet (73 PLN) ❤ gillade på Polyvore med toppar, skjortor, cro …
Melody Cropped Bralet (73 PLN) ❤ gillade på Polyvore med toppar, skjortor, cro …

Melody Cropped Bralet (73 PLN) ❤ gillade på Polyvore med toppar, skjortor, grödor, braletter, tröja toppar, bralet toppar, crop top, bralette tops och bralette crop top

En kvinnas garderob måste vara full av många olika typer av skjortor och toppar. Var det blusar, klänningskjortor, tankar, tank tops ... etc. Variationer är nödvändiga och behövs hela tiden för att du inte kan hålla en viss typ av skjortor i din garderob och bära dem hela tiden. På så sätt kommer ditt liv definitivt att ta en tråkig vändning och du känner dig inte lika livlig och lycklig. Mångsidighet är viktigt. Ett alternativ du kan fundera över skulle vara korta toppar. Dessa är annorlunda än vanliga t-skjortor eftersom de är en blandning mellan informella och formella.

Längden på korta toppar är mycket bekvämt för många kvinnor eftersom den når precis under naveln. Det är en perfekt mätning eftersom många kvinnor gillar att bära en luftig t-shirt som inte är informell och inte visar sin mittdel. Korta toppar kan till och med bäras för att arbeta på en särskilt varm och fuktig morgon.

Du kan hitta dessa korta toppar i många varianter som mössor i ärm, ärmlösa, knäppas upp, skopa halsen, mönster och olika längder. Du kan också bära korta toppar med kjolar och de kommer att visa sig vara mindre störande för när du går efter en längre tröja måste du sticka mer av det i din kjol och det blir allt veckat. Men med en kort topp kan du stoppa ändarna och bära det hela dagen. Om du väljer att gräva kjolen du har på dig och gå för ett par smala jeans tar du helt enkelt bort de underklädda ändarna så att de inte kommer att veckas eller rynkas.

Du kan också skapa enkla och avslappnade kläder med korta toppar. Koppla ihop dem med några mjuka leggings eller pyjamashorts. Eller så kan du förvandla dessa enkla korta toppar till något ovanligt som en glittrande och bekväm klubbdräkt. Hitta en kort topp med glitter- eller paljettdetaljer och ta ditt val från magra jeans, shorts, leggings, kjolar ... etc.