söndag , december 8 2019
Home / Mode / Mode damskor stilettos klackar eleganta lår höga stövlar läder personlighet modeller av utrikeshandel byxor stövlar
Mode damskor stilettos klackar eleganta lår höga stövlar läder personlighet modeller av utrikeshandel byxor stövlar

Mode kvinnors skor 2019 stilettos klackar eleganta lår höga stövlar läder personlighet modeller av utrikeshandel byxor stövlar

Det finns något väldigt snyggt och själsfånget med stövlar som ingen tjej kan säga nej till. Stövlar har sin egen otrolighet som det är svårt att tävla med. Och när du lägger till häl till dem blir de ett objekt nästan oemotståndligt. Över knästövlar är en av de mest gillade och pratade artiklarna på marknaden för närvarande. I själva verket inte bara för närvarande utan varje vinter när vädret blir isigt och flickor vill ha något stödjande och samtidigt bekvämt, piska de ut över knästövlarna. Dessa stövlar finns i olika material och färger som nästan uppmanar dig att lägga till dem i din garderob. Dessutom kommer snö aldrig att hitta sig in i dina skor och frysa dina fötter. Här är några tips om hur man bär över knästövlar:

Håll det avslappnat

Dessa skor ser mycket hög glamour ut, men det betyder inte att du måste behandla dem så. Håll ditt utseende professionellt och samtidigt avslappnat med ett par jeans och en rutig skjorta. Plädmönster är alltid mer avslappnade än de andra.

Cowgirl-läge på

Stövlarna ser redan super cowgirl-ish ut, men du kan ta det upp ett hack och lägga till en diskett hatt till din outfit. Håll dina lås öppna och röriga med en lös monterad tröja. Ett bestämt ja!

Visa lite hud

Gräv jeans och leggings och välj en klänning. Klänningar som kjolar låren rakt ovanför knäna är de flesta som bärs med över knästövlar. Eftersom du fortfarande kan visa upp en kik av huden men hålla den säker och avslappnad. Även om du känner behov av att bära några leggings väljer du rena.

Slouchy för helgen

Ingenting ser ut och känns bättre än en avslappnad look som är visuellt tilltalande och samtidigt elegant och bekväm. Här är dina nyckelartiklar: rippade jeans, läder över knästövlar, avslappnad t-shirt, över stor axel / tröja, smutsig bulle och några nyanser. Du kan slå av några detaljer här och där för att passa din garderob men hålla det enkelt.