onsdag , november 20 2019
Home / Mode / Nätstrumpbyxor med chiffongärmar, Milan av Fenty Puma av Rihanna i Bergdorf G …
Nätstrumpbyxor med chiffongärmar, Milan av Fenty Puma av Rihanna i Bergdorf G …

Nätstrumpbyxor med chiffongärmar, Milan av Fenty Puma av Rihanna i Bergdorf G … – #Puma #Rihanna i Bergdorf # 网 紧 衣衣 med chiffongärmar Milan by Fenty

Det är varje flickas dröm att se ut som en estetik. Eftersom estetik inte är teman unikt, finns det många du kan välja mellan. Och en av dem består av den livligare toppen. Du kanske har sett detta modestykke på många flickors kroppar i outfitbilder och på Pinterest. Den liknar en bh men når längre fram till mitten av överkroppen. Det finns många sätt du kan lägga till denna topp till din outfit och se super chic och söt ut. Några av dem listas nedan, men om du har fler idéer lämnar du några i kommentaravsnittet.

Kjol och blazer

Vilken livligare topp du har i din garderob kommer att göra för denna outfit. Allt du behöver är en kjol och en blazer / jacka / kofta för att komplettera utseendet. De flesta gånger används en kjol i lår / knä i dessa kläder men du kan lägga till dina egna idéer.

Blommiga leggings och gladiatorsandaler

Oavsett om våren har kommit till ditt land eller inte, är det dags att dra ut de blommiga mönstrade leggings. Om du för närvarande inte har dem får du ett gäng från Polyvore. Använd grädde, vita och ljusgula färger för det här utseendet.

Ombre och Tulle

Tullekjolar är ett definitivt måste i varje flickas garderob. Deras ruffle-natur vinner alltid många hjärtan. Med en tyllkjol kan du lägga till en mönstrad bustier topp. Blommiga, randiga, prickade och andra mönster är alla perfekta val.

Denim Cutoffs Aesthetic

En av de mest populära bustier topparna som du ser överallt är med denim cutoffs. Välj en svart älsklingstopp för detta utseende och enkla sneakers för att hålla dräkten enkel men sofistikerad.

Elefantbyxor och Boho-smycken

Välj en dubbel / ruffled bustier skördetopp med ett par elefantbyxor och glöm inte stapeln upp armband och armband.