måndag , december 9 2019
Home / Mode / Plusstorlek Maxi klänningar
Plusstorlek Maxi klänningar

Plusstorlek Maxi klänningar Plus Storlek Blommor Kortärmad Maxi Klänningar

Varje klänning behöver en respektive uppsättning smycken. Overaller, skor och smink är alla mycket viktiga delar i varje outfit men smycken råkar vara den viktigaste delen. Accessorizing ger dig en dimensionell och sofistikerad look, till skillnad från den du får när du söker en outfit utan smycken. Klänningar är emellertid de typer av föremål som mycket behöver smycken. Utan dessa snygga små tillbehör ser hela utsikterna helt enkelt intetsägande ut. Å andra sidan, om du tillbehör ditt utseende med för mycket smycken du ser obalanserad ut. Så om du tar långa klänningar i plusstorlek som exempel, så här kan du tillbehör tillräckligt:

V-hals Plus storlek långa klänningar

Med V-halsar vill du i princip ge din hals mycket uppmärksamhet. Men chunky smycken kommer inte att göra dig. Det skarpa snittet på V-halsen ber om ett känsligt val i halsband. När det gäller ärmarna, om de är långa; lägg till 2-3 ringar och om de är korta; gå för guld armband.

Bateau Neckline Plus Size Long Dresses

Bateau-halsringningar har en unikhet kring dem vilket gör dem mer benägna att stå ensamma och otillbehöriga. Deras skönhet begär inga sidoccessoarer så bry dig inte. Men om du har korta ärmar på de långa klänningarna i plusstorlek så kommer 1-2 ringar / 1-2 armband på varje handled.

Scoop-halsklänningar

Scoophalsar, annorlunda än V-halsar är mer öppna för chunky smycken. Tjocka chokers och pärlhalsband är ett bestämt ja.

Queen Anne-halsringning i långa klänningar i plusstorlek

Sådana halsringningar i klänning i plus-storlek ger vanligtvis alltid rättvisa åt din klyvning så att du vill gå vidare och välja ett smickrande val i smycken. Ett halsband, med ett hänge som ligger inbäddat rakt ovanför din klyvning eller i det, rekommenderas för en sensuell look. Annars gör långa lager halsband trick.