onsdag , november 20 2019
Home / Mode / Pyjamas för herrar
Pyjamas för herrar

Pyjamas för herrar #Pyjamasförherrar

Att lära känna din lista över val innan du handlar kläder är en mycket viktig del av shopping. Hur kan du veta vad du kan köpa och som passar dig bättre om du bara är begränsad till sorten framför dig? Till exempel är pyjamas för män ett mycket stort ämne. Att gå till butiken utan att verkligen veta hur många variationer det finns i denna sömnkläder leder dig helt enkelt till att köpa den första uppsättningen pyjamas du ser. Så undvik att det sker genom att läsa valen nedan innan du gör ett slutligt val:

T-shirt och shorts

Dessa herre pyjamas behöver inte köpas i en uppsättning, men vissa online-återförsäljare gör lageruppsättningar av dessa. En perfekt färgparring för dessa två artiklar skulle vara Bourgogne och grå. Välj mjuka material som bomull och siden.

Jammies Starter Pack

Den vanligaste av alla pyjamas för herrar är skjorta och byxor i full ärm. Nästan alla bär det eftersom det är säkert, bekvämt och passande för alla heminställningar. Pinstriped ljusblå är den bästa färgen och mönstret du kan få dessa i.

Collared Tee och Boxershorts

Annat än den första typen pyjamas för herrar på denna lista. Shortsen på denna uppsättning är väldigt kortare och överensstämmer med namnet på att vara ”boxershorts”. T-shirt är dock inte bara någon typ av tee utan en krage och av perfekt längd.

Dragsko PJ: er

Du har hört talas om joggingbyxor. De här pyjamasna för dragsko är väldigt lika dem. Också tätt i benens nederkant, detta är symbolen för komfort. De flesta klagar över att deras pyjamasbyxor rider upp från fällan och uppåt medan de sover, men det gör det inte. Välj en skjorta eller tee i kontrastfärg.