onsdag , november 20 2019
Home / Mode / Riddarmönster av Védís Jónsdóttir
Riddarmönster av Védís Jónsdóttir

Ravelry: Projektgalleri för riddarmönster av Védís Jónsdóttir för Ístex

På vintern är tröjor en bra hjälpande hand. Inte bara för värmen, de ger dig utan när du vill utforma en varm dräkt för att gå ut någonstans och inte har några varma men eleganta kläder. Tröjor är fantastiska från alla dimensioner. Herrtröja är faktiskt en mycket enkel sak att style! Du kan bara kasta på dig med ett par jeans, skor och du är inställd. Men för er som vill gå till en mer respektabel, sofistikerad och elegant är outfitidéerna nedan avsedda för dig:

Olivgrå

Ett av de bästa sätten att bära herrtröja är genom att styla det med formella kläder. Börja med olivformala byxor, en svartvit rutig formell skjorta och en V-ringad polo-tröja. Svarta skor går ihop med en sådan outfit.

Marinblå grå

Oavsett om du är en lärare eller en kontorsman kommer du att älska det här utseendet. Börja med smala fit formade byxor, ljusblå krage klänningskjorta och en ljungrå herrtröja. Glansiga bruna formella skor kan bäras men du kan ändra det urvalet.

Denim White

Det här utseendet är ganska enkelt men valet av färger och texturer gör att den sticker ut. Du behöver: en kabelstickad vit herrtröja, svarta magra jeans, svart läderbälte och en denimjacka ovanpå allt. Skor borde vara avslappnad för denna gatautrustning.

Kostym Jumper

Vad sägs om att ha en herrtröja i din kostym? Låter bra! Börja med din vanliga klänningskjorta och slip sedan på en herrtröja i vilken färg du vill med dina formella byxor, blazer och äntligen dina skor. En slips behövs inte för denna look.

Mönster

Den här outfit är en bestämd typ av banor. Börja med att glida på en formell tröja (eller bara någon tee), en mönstrad tröja för män, svarta skinnies och en tjock grå ullsjaal.