söndag , november 17 2019
Home / Mode / Royal Stetson Fedora Open Road Grey Beaver Fur Snap Brim – Män storlek 7 1/4
Royal Stetson Fedora Open Road Grey Beaver Fur Snap Brim – Män storlek 7 1/4

Royal Stetson Fedora Open Road Grey Beaver Fur Snap Brim – Män storlek 7 1/4

Stetson hattar som oftast kallas cowboyhattar har länge blivit en del av mode som inte är exakt bra. Många människor tenderar att hålla sig borta från det, för om du bär det på ett sätt som något uppbläddrar din dräkt eller kroppsform, kommer du att se rent osmaklig ut. Även om det fortfarande finns några kläder som sakkunnigt sätts ihop som du kan prova. Kolla in några av idéerna nedan:

Vintage Dressy Coat Look

Välj en skoggrön vintageklänning med rena strumpor och en mocka mitten av lårrocken. Avsluta utseendet med bruna midi-stövlar och en mörkbrun setsonhatt.

Elegant modernt läderutseende

För en modern look vill du välja en minikjol av läder och en liten grå tee. Du kan lägga till ett svart bälte, speglade sunnier, grå stetson hatt och spetsiga svarta tossor för den perfekta eleganta dräkten.

Ripped Skinny Jeans Paris Jackson Inspired Outfit

Par Jackson har en garderob full av hipster- och grungedräkter som du kan få mycket inspiration från. Den här looken består av: svarta stetson hattar, Jack Daniels tank top, svarta rippade jeans och midi cowboystövlar.

Hipster Boho Look

En strandinspirerad look från de många hipster som finns tillgängliga på internet, den här kan ändras mångsidigt. Du kommer att behöva: vita denimfraserade denimshorts, traditionellt mönstrad tankskiva, brun stetson hatt och en liten brun handväska i handväska.

Kate Middleton Inspired Look

Under Calgary Stampede klädde Kate och hennes man ut som chic cowboys. Men det mest graciösa och eleganta utseendet du kan välja är detta: låghöjande mörk tvättblå magra jeans med ett cowboybälte, en vit fullärmad tempererad blus, mockaskor och en vit stetson hatt. Denna look är enkel och kräver ingen överdrivet accessorisering.