tisdag , november 19 2019
Home / Mode / Skön
Skön

Skön

Idrottskläder är en av den typen av modekläder som alla älskar att ha lite av i sin garderob. Oavsett om du är atletisk eller inte, är sportkläder ett klart ja. Det ser bra ut och passar bra. Atletiska shorts är en av de modevaror som varje tjej förtjänar att ha på sig någon gång. Och för all del, bär dem om och om igen när du ser hur bekväma, eleganta och perfekta för sommaren de är. Nedanstående kläder är designade och sätta ihop med omsorg för de varma sommardagarna så att du kan dra nytta av dessa shorts:

Levande färgstänk

Atletiska shorts är inte bara slitna för sport, men man kan få elegant elegans med dessa. Börja med neonorange atletisk shorts, grå tee, rosa väska och grå Nike sneakers. Solglasögon är ett måste men du kan byta ut dem med en diskett bred randig hatt.

Strandkläder

Att åka till stranden får inte alltid vara i en bikini. Välja grå sportbyxor med svart rör och detaljer med en ärmlös skördetopp eller tank. Para med flip flops / sandaler.

Casual Spring Look

Våren är inte exakt Allt varm. Det finns några dagar där det är kyligt och bipolärt. För sådana dagar gå för ljusgrå atletisk shorts, grafisk skjorta i samma ljusgrå färg, vit ryggsäck, vit mössa och vita fotledshälar med fotled.

Game Look

Att titta på ett spel med någon av dina kamrater kräver ett sportigt utseende. Börja med vinröd sportkortshorts med vita rör, grå V-ringad knäppt tee och vita sneakers.

Lazy Day In

Atletiska shorts kan också bäras för lata dagar när du bara vill ha komfort. Välj ett löst t-shirt med off-shoulder med atletisk shorts i valfri färg och sandaler. Om du tillbringar din dag ute i en trädgård / park, ta en flip flops.