söndag , november 17 2019
Home / Mode / Svart Tulle Tutu kjol, Tutu för kvinnor, färg på din valda
Svart Tulle Tutu kjol, Tutu för kvinnor, färg på din valda

Svart Tulle Tutu kjol, Tutu för kvinnor, färg på din valda

Tullekjolar är kända för att vara barnkläder för alla barnflickor och småbarn som du ser bär en tyllkjol. Det är livliga och färska modestycken för varje tjejs garderob. Men det kan komma som en överraskning att veta att dessa kjolar först bärs av vuxna damer och tack vare den täta trenden att bebisflickor bär det nu ser det konstigt ut för en kvinna att bära samma stil kjol. Låt inte den påträngande tanken få dig att känna att den här kjolen inte är för dig. Mode är mode! Oavsett om det bärs av småbarn eller kvinnor, passar det för alla åldrar. Nu ... att den här tanken är väl i tankarna låt oss titta på alla de olika kläderna du kan skapa med en svart tyllkjol:

Svart på svart

Du kan aldrig ha tillräckligt med svart i en outfit. Med en knollängd svart tyllkjol kan du enkelt matcha den med en svart topp av alla slag. Var det en snörning / virka / beskära topp! Allt du väljer passar det perfekt. Se bara till att det är svart!

Work Look

Tullekjolar är en professionell kläddel oavsett vad någon säger. Om de når under knäna är de bestämda slitage på arbetsplatsen. Sätt ihop en modern men ändå elegant outfit med en spets i full ärm med din svarta tyllkjol och koppla ihop med bandiga klackar.

Casual festdräkt

Om du vill gå på en festutseende behöver du dessa föremål: svart tyllkjol (av vilken längd som helst), fotledsklackade klackar, en inskjuten grafisk tee och en minijacka.

Alla Glam

En off shoulder top är en perfekt match med en tyllkjol. Att sammanföra en sexig topp på en axel med en färsk natur av en tyllkjol är en bra idé.