söndag , november 17 2019
Home / Mode / Women's Tammy från Tenson är ett par damshorts för att matcha vandring …
Women's Tammy från Tenson är ett par damshorts för att matcha vandring …

Women's Tammy från Tenson är ett par damshorts som matchar vandringen.

Att gå på äventyr utomhus och njuta av aktiviteter av den typen är mycket bra att göra särskilt på sommaren. Att få din dröm sommar kropp är bara åstadkommas genom regelbunden träning och förblir aktiv. En av många flickors favoritsaker att göra på sommaren för att hålla sig i form är att åka en vandring. Skalning av branta och kuperade områden tenderar att bränna en hel del kalorier och håller dig i form när du tar upp vanan. Naturligtvis är korrekt kläder och kläder nödvändiga och ingenting slår komfort, stil och chicness av vandringsshorts. Även om det inte rekommenderas att välja dessa när du vandrar genom vilda växter / högt gräs och tropiska liknande platser. Om du ska vandra shorts kanske du vill kolla in dessa kläder:

Lösa tee- och vandringsshorts

Att bära lösa t-shirts när du går på en vandring hjälper dig att känna dig luftig och luftig. Börja din outfit med ett par armégröna vandringsshorts, lös bomullstopp, basebollhatt, solglasögon, ryggsäck, vandringssko och en luvtröja runt midjan.

Klipp av vandringsshorts

Välj en ensemble för en preppy och vild vandring: khaki / armégrön vandringsshorts, brunt bälte, beskuren tank top / crop top i camo-tryck, midi trek stövlar, läderhandskar och en kaki hat.

Mountain Hiking Look

Du vill hålla ditt utseende lätt, milt och snyggt för en fjällvandring. Med tanke på den sjunkande temperaturen går du för en tröja med full ärm med dina bruna vandringsshorts, ryggsäck, solglasögon och en bandana för säkerhet.

Levande vandringsshorts Look

Det här utseendet är ganska enkelt. Du behöver blå vandringsshorts, rosa och lila rutig skjorta, grå vandringssko och vid behov en ärmlös jacka i antingen lila eller rosa färg.

Enkel vandringskläder

För en enkel kort vandring väljer du den här enkla ensemblen: vandringsshorts, V-ringad tee i dina shorts, sunnier och vita sneakers.