tisdag , november 19 2019
Home / Stil / 6 Youth Kid's Ariat Brown Bomber Fatbaby stövlar 10001995
6 Youth Kid's Ariat Brown Bomber Fatbaby stövlar 10001995

Mina stövlar. Älska dem. Det bästa paret som jag någonsin har haft. Så bekvämt. Kommer att köpa Ariats från och med nu.

Nocona stövlar är en division av ett västmärke som heter Justin varumärken. Justin varumärken är ägare till fem ledande skor för varumärken som gör det till världens största tillverkare av skor. Historien om Nocona-stövlar går så här. Det grundades av Enid Justin 1952. Syftet var att göra västra stövlar av mycket god kvalitet i staden som Enid Justin älskade. Ursprungligen uppskattades dessa Nocona-stövlar av cowboys som kunde beställa skor som var specialanpassade. Dessa skräddarsydda stövlar kan hjälpa cowboys i deras boskap. Nocona är en plats i Texas och det är anledningen till att dessa västkängor kallades Nocona-stövlar.

Enid Justin, vid tolv års ålder, började arbeta i sin fars fabrik och fick mycket kunskap där om hantverket och skräddarsydda stövlar. När Enids far dog, fortsatte hon att arbeta i Nocona eftersom hennes far bara ville starta verksamheten där. En tid kom när verksamheten blomstrade och en av orsakerna var upptäckten av olja nära Nocona som förde många kunder dit.

Numera fungerar Nocona-stövlar fortfarande på cowboy-anpassade stövlar och erbjuder en exotisk och en mångfaldig kollektion av skor, såsom kollektion på mode, arv och viktigast av västerländska. Det stora utbudet av olika Nocona-stövlar finns för män, kvinnor och till och med barn i mycket liten ålder. Även individer kan köpa det online via sina butiker online. Men läderkängor, strutsstövlar och fyrkantiga tåstövlar är mest föredragna.