tisdag , november 19 2019
Home / Stil / Acne Studios – Linden Black Shop Ready to Wear, Accessoarer, skor och denim för …
Acne Studios – Linden Black Shop Ready to Wear, Accessoarer, skor och denim för …

Acne Studios – Linden Black Shop Ready to Wear, Accessoarer, skor och denim för män och kvinnor

Vi vet mycket väl fördelarna med svarta bandklackar som hur de lägger till skönheten och förbättringen av ens ställningar och hur det hjälper kvinnor att stämpla sin myndighet. Vi vet också att klackar är det bästa valet av skor för kvinnor som lider av höjdkomplex eftersom dessa skor hjälper dem att få de extra tummen att se anständiga ut med sina betydande andra eller i gruppfoton. Men i den här artikeln kommer jag att berätta om de mindre kända nackdelarna med att ha klackar som borde fungera som en ögonöppnare för alla kvinnor där ute.

Smärta:

Fråga alla som har använt klackar under en lång period och de kommer överens om att bära dem under en lång period leder till smärta i lederna och kan leda till artrit.

Fysiologisk förändring:

Ett huvudsakligt problem för långklackade hälbärare är att det kommer att forma och förkorta storleken på deras Achilles-sen. Detta innebär att när kvinnor går utan skorna på kommer de att känna enorm smärta och obehag.

Förlägenhet:

Om du är ny på att bära knäppta svarta stroppiga klackar, kommer du till en början att drabbas av ett pinsamt ögonblick som att snubbla och falla många gånger och kan orsaka allvarliga skador också.

Slutsats:

I slutändan skulle jag sluta med att säga att man bör undvika lång tid att ha på hälskor, men dessa klackar är det bästa alternativet om du ska bära den på en fest bara för ett par timmar.