söndag , november 17 2019
Home / Stil / Huvudbild – Miles Baby One-piece Footie Pyjamas (Baby Boys)
Huvudbild – Miles Baby One-piece Footie Pyjamas (Baby Boys)

Huvudbild – Miles Baby One-piece Footie Pyjamas (Baby Boys)

När kvicksilveret sjunker extremt lågt på vinternätter och du behöver hålla dig varm och levande, vad gör du då? Bär mycket kläder och göm dig under filtar från den outhärdliga förkylningen och kallar det grymt och ologiskt när du ska komma ur sängen oavsett vilken tid det kanske och tappa efter för att rädda din själ från att frysa. Eller så kan du helt enkelt åka till butiken och återvända med en älskling saviour- footie pyjama.

Vad är en footie-pyjama?

Enkelt uttryckt, det är en bärbar filt. Det förklarar varför det också kallas en filt sovhytt.

Det är ett plagg tillverkat av varmt, täckt tyg med långa armar och ben med bifogade skor som har slip-resiatant sulor, och är tillverkat löst och på ett sådant sätt att de enda utsatta kroppsdelarna är handflatorna och bärarens huvud. I princip är en footie-pyjama en nattkläder.

Varför välja en footie-pyjama?

Om det efter den fysiska beskrivningen av vår älskade och starka livräddare fortfarande finns utrymme för tge-frågan, varför vi behöver en footie-pyjama, så är det just det svaret du letar efter.

EN footie pyjama möjliggör rörlighet till skillnad från en filt eller flera kläder och varma sängkläder, med lätthet eftersom lemmarna är formade i plagget. En footie-pyjama är så varm att du faktiskt inte ens behöver be om andra varma sängkläder.

Historia och demografi-

De första närmaste kusinerna till footie-pyjamas var de som användes sedan 1950-talet fram till slutet av det tjugonde århundradet. Dock, nattlådor slitna under det förra 1900-talet var de tidigaste sovkläderna som liknade de moderna filtensarna, utom det faktum att de var mer primitiva när det gäller värme. Doktor Denton Sleeping Mills började använda termen "sovande plagg", för sina plagg, 1865. Det var det första företaget som startade massproduktion av "bärbara filtar".

Footie-pyjamas bärs i första hand av barn och spädbarn för att kämpa mot det iskalla vädret i Kanada och USA under vintrar. Men nu är det också tillgängligt för footie-pyjamas för vuxna.

Eftersom footie-pyjamas främst är inomhusplagg har mode inte riktigt rört det här området. Även om du kan välja mellan olika färger, tryck och storlekar på fötter och former nuförtiden. Och sedan kom en dag då de bestämde sig för att göra fotpyjamas bättre och lägger till den en varm luvtröja. Allvarligt, behöver du något mer för att leva?

Med footie-pyjamas kan du vara lugnt lat när vädret är riktigt oförskämt. Ha en varm vinter i år. Allt du behöver i en kamp mot vintrarna är den kärleksfulla, mysiga rustningen av en footie-pyjama!