fredag , november 15 2019
Home / Stil / Lucka 17: Stickad julstrumpa i miniatyr
Lucka 17: Stickad julstrumpa i miniatyr

Nu är det snart dags att klä granen! Stickade julstrumpor i miniatyr blir ett fint pynt som också rymmer en liten gåva. Varför inte sticka en till vardera familjemedlem och…

Fira julfesten med handstickade julstrumpor. Du kan göra denna jul till en festival att minnas genom att sticka julstrumpor till vänner och familj som kommer att komma ihåg dig och vårda din gåva under många år framöver. Stickningstrumpor kan vara ett roligt projekt om du följer instruktionerna och på detta sätt kan du skapa nyckfulla, vackra och läckra strumpor för vuxna och barnen i familjen. Mindre naglar av ull kan också användas för att göra mini strumpor för husdjur och småbarn eller till och med för att dekorera trädet. Julen är en tid med kul och kul, så stickningstrumpor kommer bara att ge den festliga andan.

Stickade julstrumpor kan stickas i valfri färg men rött, grönt och vitt är färger som vanligtvis används med det klassiska randmönstret. Merinoull eller organisk bomull används för att sticka sådana strumpor men merinoull är lite tjockare. Julgarn med guld- och silvertråd genom garnet kommer att göra utmärkta strumpor. Mönstren stickade på strumporna kan vara en snögubbe, ren, jultomten, änglar eller till och med snöflingor. Du kan betona strumporna med pom-poms och bågar och till och med anpassa dem genom att brodera ditt namn på dem. Alla dessa mönster ser riktigt söta ut. I själva verket ser färgglada strumpor fulla av olika mönster också mycket attraktiva. Dessa härliga vintageinspirerade stickade julstrumpor är perfekta föremål som kan stickas på en kväll bara om du använder skrymmande garn.