lördag , december 14 2019
Home / Mode / A-Line / Princess Ärmlös en-axel Chiffong handgjord blomma Golvlängd Dr …
A-Line / Princess Ärmlös en-axel Chiffong handgjord blomma Golvlängd Dr …

A-Line / Princess Ärmlösa klänningar med en axel Chiffong handgjorda blommor i golvlängd

Det finns några artiklar du lägger till i din garderob som inte precis gör något annat än att lägga till stil i ditt utseende. Varje kvinna behöver ett par stycken som de. En ärmlös kappa är ett bra exempel på dessa modebitar. En päls i sig är tänkt att ge värme och skydd mot den kalla förkylningen på vintern. Men den ärmlösa versionen av en kappa är egentligen bara en del av en trend som började för länge sedan. Och som varje modestykke hittar du alltid ett brett utbud av stilar och olika snitt och former till det. Att göra ditt val kan vara svårt, men varje val du gör kommer att vara helt fantastisk för detta är charmen hos ärmlösa rockar.

Stickad klänning och mocka över knäna

En av de bästa och chicest utseende du kan välja den här är lätt att sätta ihop. Du behöver: lårlängd klänning, över knämockorna, ärmlös jacka i knälängd.

Byxor med hög midja med krage

Denna arbetsensemble behöver: hög midja i smal fit byxa, två band med sandala klackar, knäppning i krage i full ärm, en ärmlös kappa i låret. Du kanske kanske inte rullar upp ärmarna på skjortan.

Svart denim med vita grödor

Du kan bära den här looken var som helst och det kräver bara: rippade svarta denimar, en vit skördetopp, din kappa och byxor.

Rockstar Look

Super elegant och strömlinjeformad utseende består av: tröja från tröja, läderstrumpbyxor, fotledssnöer, sunnier och en lång ärmlös vestrock.

Strumpor och kjol Look

En mycket enkel outfit som du kan sätta ihop med saker som redan finns i din garderob du behöver: en kjol, strumpor, höga lårstövlar, en vit blus och naturligtvis din fantastiska trendiga kappa. Du kan byta upp den vita blusen för alla andra typer av toppar.