torsdag , december 12 2019
Home / Mode / Lainewatt #lainewatt
Lainewatt #lainewatt

Lainewatt #lainewatt – #Lainewatt

Varje år tar med sig nya modekläder och du förväntar dig förmodligen de bästa för 2017. Tja, här är de och de är helt omfattande och inkluderar allt du kan behöva för utseendet:

T-shirt Klänning och lårhöjder

En super trendig look som du kan tänka dig när du är på väg till ett arbetsmöte eller till en middag / utflykt med vänner, till och med en blind date är den här eleganta: t-shirtsklänning i full ärm och lårhöga mockastövlar. Enkelt och mycket smickrande för varje kvinna.

Överdrivna tröjor och stövlar

Med överdimension menar vi enormt! Den ska nå lite över knäna. För att framhäva den mysiga typen av utseende, ta en sköldpadda. Para med antingen stövlar eller knälängdskor, vad du än har. Sling på en crossbody väska så är du klar!

Lager på läder

Layering är en stor hit 2017 och herrar såväl som damer älskar att välja denna modetrend när de är osäkra på vad de ska ha på sig. Skiktning görs alltid med en krage med knäppning upp / tröja och en tröja på toppen. För detta utseende väljer du läderkläder med detaljer som dragkedjor, vitkragad knappskjorta och en camo tröja. Par med höga stövlar och handväska i lår.

Visa de höga midjeshortsen

En perfekt formell men ändå elegant look är denna: hög midja shorts (ska nå mitt i lårområdet), vit topp och blazer. Stick upp din topp i shortsen och sök efter booties för att lyfta fram enkelhetens utseende.

Tröja klänning

Du har hört talas om t-shirtklänningar, gå nu efter en tröja för en perfekt vinter- / höstutseende. Den perfekta klänningen kan ha axelutskärningar, vara ärmlös och nå ner under knäna för att krama alla dina kurvor. Par med mockaskinn och en elegant kuvertkoppling. För att inte tala om en söt pälshalssäck.