torsdag , december 12 2019
Home / Mode / Röd fiskbensmönstrad ullhalsduk
Röd fiskbensmönstrad ullhalsduk

Röd fiskbensmönstrad ullhalsduk

Det har ofta hänt oss att vi har stirrat på vår längd i spegeln och ifrågasatt något längs linjen: "vad saknar jag?" Eller "vad måste jag göra för att min outfit ska bli komplett".

Men vi har sällan beslutat att det finns en chans att det kanske är halsduken som vi saknar från att göra vår outfit komplett. Dessa läckra bitar förvandlar fritidskläder med innovativa och eleganta sätt att skapa en definitiv look. Fokus för denna blogg är ullsjaal och hur du kan bära dem på olika sätt för att se yllande labyrint ut.

Varför är detta? Varför funderar vi aldrig på att få den extra trendiga halsduken? Varför har vi aldrig shoppat särskilt för att lägga till halsduksidan av garderoben?

Svaret är enkelt i termer att vi aldrig inser vikten av halsdukar i första hand. Till exempel är de varma, bekväma och nödvändiga för en person som bor i ett kallt klimat för att skydda dem från att få en styv nacke eller ännu värre, sjuka.

Halsdukarna finns i många typer. Några av dem är siden, ull, bomull, pashmina, kashmir, linne, etc.

Nedan visas de tre stilarna som valts just åt dig:

  • Använd en vanlig avlång halsduk bunden som slips för att göra det perfekta ackompanjemanget för kontorsslitage eller för marknadsmöten eller eleganta brunch med vänner.
  • Slinga helt enkelt runt halsen i europeisk stil eller låt den hänga lös i en kålshals. Omslagen har oändliga möjligheter att återuppfinna ditt signaturutseende.

Här är ett tips; du kan låta den hänga över axlarna ner till armbågarna för att matcha din lilla svarta cocktailklänning för en elegant kväll ute, eller slinga den över långärmad topp över läder eller denim leggings för street chic snygghet.

  • Dra en chunky, stickad halsduk över axelbenen och låt den hänga ner axlarna.