torsdag , december 12 2019
Home / Mode / Svart. Maxi klänning i spets med en liten stand-up krage. Smal snitt på toppen med …
Svart. Maxi klänning i spets med en liten stand-up krage. Smal snitt på toppen med …

Svart. Maxi klänning i spets med en liten stand-up krage. Smalt snitt upptill med inlägg snörning. Söm i midjan med inlägg, hålmönstrad trim. Dold

Klänningar finns i varje tjejs garderob. Maxi-klänningar definierar bokstavligen en damskåp. Om du inte har en maxi-klänning i din garderob, gör du allt fel. För din nästa shoppingresa inkluderar du en maxiklänning ... ett par maxiklänningar i listan. Men innan du gör det, läs tips nedan för att veta hur du hittar den perfekta svarta maxiklänningen för din kollektion.

För bystiga kvinnor

Inredda maxiklänningar är ett av dina alternativ. Men om du inte är bekväm i dem eller om de ser helt enkelt ut för dig. Försök med en runda svart maxi-klänning.

Axelbandslösa maxiklänningar är ett stort nej nej! Inte bara måste du hissa dem hela tiden utan de utsätter också för mycket klyvning för att få dig ihållande obehagliga blickar. Tjocka bandklänningar hjälper dig att dölja dina bh-remmar. Båthalsar och lätt v-hals är också bra val.

För små bröstkvinnor

Med dina mindre byster har du så mycket kul. Gå för att kasta och våga halsringningar med lätthet och glöm att bära behåar och allt detta problem.

Ni kvinnor har alla val öppna för dig, det finns inte en maxi-klänning som du inte kan bära. Så i princip har du en mängd olika alternativ öppna för dig.

För Petite & Curvy Women

Det finns maxiklänningar som är klippta och syade i en stil för att tydligt definiera dina kurvor. Gå för dem!

Om du vill ha en annan stil, lägg till ett bälte till din maxiklänning och du har en cinched midje silhuett som naturligtvis ger din höfter en definition.

A-linje svarta maxiklänningar och klänningar med midjelina är också bra val.

För smala kvinnor

Kroppskramande klänningar hjälper till att förlänga din figur och ger dig en högre silhuett. Exponerad hud är desto bättre för din totala look. Gå för spagettibandade och rygglösa klänningar.