måndag , december 16 2019
Home / Mode / Woodland Camo Tall T-shirt dam | T-shirt med lång passform för kamouflage
Woodland Camo Tall T-shirt dam | T-shirt med lång passform för kamouflage

Woodland Camo Tall T-shirt dam | Kvinnors T-shirt med lång fit kamouflage

Last är ett utseende som ingen kan säga "nej" till. Lastjackor, skjortor, byxor och viktigast av allt är lastbortshorts de bästa artiklarna du kan lägga till i din garderob. På sommaren älskar varje flicka att bära mönster och uppnå vissa utseende, men temperaturen kan vara begränsande ibland. Men med lastshorts är du alltid fri att utforma ditt utseende annorlunda. Även när sommarvärmen är outhärdlig kommer den ljusgröna färgen alltid att hålla dig vid en normal temperatur. För vissa flickor kan färgen och designen på dessa shorts sticka ut som en udda tumme i deras garderob. Men oroa dig inte, här är några outfitidéer som definitivt kommer att stjäla ditt hjärta:

Plain Green Cargo Shorts

Om du har lastshorts i en vanlig grön färg är du tur. Denna mångsidiga färg kan kopplas ihop med många olika toppar och färger. För det första är svart en häftfärg som kan bäras med dina shorts. Om du har en topp i en mönstrad svart design som polka prickade eller randiga, välj det också.

Grått, vitt och krämer är andra färger som kan paras med vanliga gröna lastshorts och ser helt fantastiska ut.

Kontrastera toppar med dina neutrala

Eftersom lastshorts alltid finns i neutrala nyanser, vill du välja ut en topp som står i kontrast till det. Gul och röd är bra exempel på kontrasterande nyanser. Vissa flickor gillar att koppla ihop sina shorts med en vit spets topp och dra på en kofta i kontrastfärg på toppen.

Svartvita lager

Att lägga dina kläder är alltid roligt och ett trendigt val. Ta en svartvit randig te och en svart tröja på toppen. Låt din skjorta vara orörd, så att en titt kan visas under tröjan eller hitta en knapp upp svart tröja.