fredag , december 13 2019
Home / Stil / Herr hängslen stil med denim
Herr hängslen stil med denim

Hängslen + Denim

Medan du letar efter hängslen för män, frestas du av tanken att en enda storlek passar alla men för de flesta köpare är detta inte det rätta valet. Nästan alla varierar mycket i kroppsform och storlek för en storlek för att passa perfekt in bekvämt. Du vill inte köpa ett hängslingpar som är så tätt att du inte ens kan andas ordentligt. Därför måste du göra det rätt. Den här guiden tar dig igenom hur du hittar rätt hängslen för män.

Hängslen passar och storlekar

Det mest exakta sättet att hitta en hängslen med rätt storlek är att göra en mätning av personen som har för avsikt att bära dem. För att ta rätt mätning måste du vara medveten om var du ska ta mätningen från. Det mest exakta sättet att göra det är att mäta från bältets slingor på framsidan av midjebandet över axlarna till midjan på baksidan.

Välj mellan Y-Back och X-Back Hängslen

Några av köparna gör detta val utifrån den överklagande och stil som framställs av båda typerna av hängslen medan vissa av dem köper den typ som de känner sig mer bekväm att bära. Om du letar efter komfort måste du gå till X-Back hängslen medan Y-Back hängslen å andra sidan är mycket mer stilrena och eleganta bland de två.