tisdag , december 10 2019
Home / Stil / mormorshaekleliv (@mormorshaekleliv) | Instagram photos and videos
mormorshaekleliv (@mormorshaekleliv) | Instagram photos and videos

mormorshaekleliv (@mormorshaekleliv) | Instagram photos and videos

Med kombinationen av stickning och virkning har den tunisiska virkningen blivit folkets första val. Om du vill veta allt om det, måste du hålla dig uppdaterad eftersom marknaden i vardagen blir riklig med olika design och mönster. Utseendet på tunisisk virkning är ganska kunglig och prinsessliknande, så du kan också kalla det kunglig prinsessasöm. Det har blivit ett sätt att drapera i tunisisk virkningsdräkt.

Tillverkarna av den tunisiska virkningen har kommit med flera inspirerande idéer och mönster. Det finns ett antal sorter för alla att välja. Med din egen inspiration kan du designa den själv.

Med de olika färgerna och mönstren kan du bära den tunisiska virkningen i många mönster. Även om enfärgen också ser bra ut i den, men det finns alltid ett alternativ att anta två eller flerfärger.

Det finns en viss mekanism för att designa ett tunisiskt virkat mönster. Inlärningsprocessen för detta mönster är ganska lätt. På internet ser du många videor och undervisningstekniker som enkelt kan göra dig till en mästare av det. Den tunisiska virkningen är en nålverksteknik med en kombination av virkning och stickning. Så designen kommer att dyka upp med den här kombinationen är ganska unik och spännande.

Det finns nya såväl som gamla mönster av tunisisk virkning. Den termiska tunisiska virkningen ger ny spetsig look med ett modernt utseende. Från att välja krok och designa en virkning finns det en komplett och specifik process. Den tunisiska virkningen är mycket vanligt med den vanliga virkningen.

Du behöver bara använda en krok under hela processen. När du börjar verkar det mycket annorlunda men när du fortsätter framåt kommer strukturen att bli som virkning. När du ser mönstret noggrant kommer du att se tunisktyg tyckas vara mer lockigt än det vanliga virket.

Krokar behövs för tunisisk virkning:

En tunisisk rad kan ha så många sömmar du vill. Så kroken bör vara speciellt utformad för att hålla upp alla sömmar. Skapandet av tunisisk virkning kan inte ske med en vanlig krok, du måste köpa en speciell krok som vanligtvis kallas afghansk krok. Om du funderar på var du kan köpa denna krok, besöker du närliggande hantverksbutik hittar du den.

Garn för tunisisk virkning:

Tidigare var akryl- eller ullgarn på mode. Typerna av garn är fortfarande på mode om det inte fungerar för hårt. Valet av garn bör vara enligt dina önskemål. Du använder virkningsmönstret med tanke på både deras fördelar och nackdelar. Men om du är begränsad till din budget är det bra att välja akrylgarn, det är tvättbart och lätt att underhålla.