lördag , december 14 2019
Home / Stil / Pastell rosa stickad tröja skater kjol och överknee stövlar för hösten
Pastell rosa stickad tröja skater kjol och överknee stövlar för hösten

Pastell rosa stickad tröja skater kjol och överknee stövlar för hösten

Stickade stövlar kan erbjuda en annan typ av olika fotslitage både under den varma och kalla säsongen. Dessutom kan du göra stickade stövlar för nästan vilken garderobstil du har, om du är bra på stickning eller virkning. Vissa av oss förlorar emellertid hur man bäst drar av de stickade stövlarna. Här är några idéer om hur du matchar dina stickade stövlar med din garderob.

  • Koordinera färgerna ordentligt. Även om du kan göra stickade stövlar av alla slag du önskar med garn, är det alltid bra att para dem ihop med kläder vars färg kompletterar stövlarna. Således titta på dina stickade stövlar och matcha dem med kläderna som kommer att komplettera dem.
  • Kontrollera vädret. Det kommer att vara olämpligt att ha chunky stickade stövlar på en riktigt varm dag. Istället kommer det att vara mer förnuftigt att bära lätt stickade stövlar på heta dagar. Kontrollera sålunda garnets kamettvikt för att bestämma om vikten är lämplig för en viss säsong som du vill ha våra stickade stövlar på.
  • Koppla ihop stövlet med jeans och en t-shirt, speciellt stövlarna i fotleden. Dessa kommer definitivt att smickra din outfit. Stövlar med högre längder bärs bäst med kortare klänningar eller shorts.
  • Överdriv inte. Om du har några fina par stickade stövlar, känn dig inte pressad för att matcha det med en stickad mössa, stickad tröja eller stickad väska. Att hålla saker minimalistiska kommer att gå långt.