lördag , december 14 2019
Home / Stil / Tysk Army känga Vind & Vattentät
Tysk Army känga Vind & Vattentät

Tysk Army känga Vind & Vattentät

Skor är vanligtvis som bilar: När du har tagit dem ut för en vridning kommer du utan tvekan att vara smutsig, missfärgad och förlorar uppskattningen. Här är en oförskämd uppvaknande: i händelse av att du utforskar i våta förhållanden som kan innebära fördröjd regn, dagg-doused gräs, flytande snö, ospänt vårkorsningar, eller till och med helt hög klibbighet dina fötter kommer att bli våta. Antagna vattentäta skor håller inte dina fötter torra.

Vatten kan komma in i skon eller bagage genom den omfattande öppningen som du bäddar in i din fot. Den kan dribla in i denna öppning, till exempel mitt i en regnstorm eller medan du promenerar genom daggklädd gräs, eller fylla den, som händer när man smidar en fjäder som är högre än öppningen.

Vattentäta skor, dvs fukt kan inte gå igenom den och det kommer att hålla dina fötter torra från utsidan av fukt. På samma sätt kommer beläggningen efter en tid och med användning att separeras och kommer aldrig att vara vattentäta skor. Gör-det-utan någons hjälp återvinningar är aldrig lika stora eller hållbara som den industriella anläggningen som täcker.

Det finns två problem med dessa vattentäta skor. För det första är det bara obetydligt andningsbar fuktighet som inte går igenom tyget så effektivt som deras diagram rekommenderar, så på varma eller fuktiga dagar kommer du att se att svett kommer att fångas inuti sko. För det andra avlägsnas vävets tätning snabbt av jord, svett, kroppsoljor och skrapat område. Det kommer inte att ta lång tid tills fukt börjar komma in i tyget och väta