lördag , december 14 2019
Home / Stil / Wander inn trucker cap-magenta glitter
Wander inn trucker cap-magenta glitter

WANDER INN PINK / TURQ TRUCKER – Skräp GYpSy co.

En mössa kan omedelbart få dig att se cool och sorglös ut. Det är därför denna stil är så populär hos tonårspojkar. Och den coolaste typen av mössa är en truckerlock. Det kan ha stor inverkan på vad folk tycker om dig. Men problemet här är att det är mycket svårt att hitta rätt mössa. Även om du hittar rätt stil eller design kanske du inte passar bäst, vilket är den viktigaste delen. För att lösa problemet är det här hur du krymper locket. Du kan köpa en stor storlek och krympa den så att den passar dig ordentligt. Så låt oss gå in på detaljerna.

  • Det bästa sättet är att värma upp locket. Varmt vatten är det bästa sättet att göra det. Så fyll en hink eller sjunka med varmt vatten och lägg locket i det i en halvtimme eller så. Detta får locket att krympa betydligt. Därför bör du inte lämna det där länge.
  • Om du vill att locket ska krympa lite, snarare än att lägga det i varmt vatten bör du bara spraya vattnet på din truckerlock. Ta en sprayflaska och fyll den med varmt vatten. Spraya inte på locket bara lite i taget tills du har rätt storlek.
  • I vissa fall är locket väldigt löst och du måste krympa det ganska mycket. I så fall är den bästa idén att lägga locket i en diskmaskin.